VEZI CINE A CÂȘTIGAT CONCURSUL: Cu Ora de Sibiu ești invitat la FITS 2012

72

Intră în atmosfera Festivalului Internațional de Teatru Sibiu FITS 2012 cu Ora de Sibiu. Participă la concursurile noastre din perioada Festivalului Internațional de Teatru 2012 și mergi la spectacole ca invitat special.

Miza primului concurs se constituie din  trei invitații duble la spectacolul de teatru: WOYZECK (1h10′) – regia: Do Wan Im – Sadari Movement Laboratory (KOR), din 25 mai, ora 22.00 de la COLEGIUL NAŢIONAL „Octavian Goga” – Sala de sport.

Ce trebuie să faci ca să  participi:

Etichetează-te în fotografia de mai jos, publicată AICI pe pagina noastră de FACEBOOK și prin tragere la sorți poți câștigă una dintre cele trei invitații la spectacol. Concursul se încheie AZI, 24 mai, la ora 14.

UPDATE: Tragerea la sorți a decis că cele trei invitații duble la spectacolul FITS 2012, WOYZECK  merg la: DANIELA MARIA, COSMIN DUMITRU și CARINA ANDREEA AVRAM. Câștigătorii și însoțitorii lor trebuie să fie la locul reprezentației cu o jumătate de oră înainte de începerea spectacolului, adică la 21.30, la Colegiul Național Gheorghe Lazăr, Sala de Sport, unde pe baza numelui își vor ridica rezervările. Pentru întrebări suplimentare ne puteți contacta pe email, la adresa redactia@oradesibiu.ro.

Stați pe Ora de Sibiu pentru că urmează și alte concursuri.

 

Regie, dramaturgie şi adaptare Do-Wan/ Im Sadari Movement Laboratory Corea de Sud

Laboratorul de mişcare Sadari creează noi tehnici pentru a redescoperi şi resuscita piesa proto-expresionistă a lui Georg Buchner despre un soldat adus la nebunie de ordinea socială care îl domină. Folosind scaunele drept o metaforă care evoluează, actorii configurează spaţiul de joc şi totodată dezvăluie stările emoţionale ale personajelor, în timp ce tangoul dinamic a lui Astor Piazzola devine o parte a fluxului dramatic. Laboratorul de mişcare Sadari şi-a luat sarcina de a crea un mod de interpretare a piesei, nou şi dinamic, care aduce lumină asupra potenţialului ascuns al originalului, în timp ce propun un nou limbaj în teatrul fizic. Laboratorul de mişcare Sadari se bazează pe contribuţiile creative ai tuturor membrilor companiei. Woyzeck-ul lor este în egală măsură surprinzător şi profund emoţionant.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi