VIDEO Șofer rupt de beat urmărit prin Sibiu de polițiști după ce a fost prins că mergea cu 100 km/oră în oraș

79

Un bărbat de 58 de ani a trecut cu mașina cu 99 de kilometri pe oră prin fața unui radar pe șoseaua Alba Iulia din Sibiu. Bărbatul a refuzat apoi să oprească la semnalele polițiștilor trecând cu zâmbetul pe buze pe lângă aceștia.

Bărbatul a fost oprit la câțiva kilometri distanță și asta la capătul unei urmăriri ca în filme. Omul a ieșit din mașină și a suflat în aparatul etilotest cu seninătate, iar rezultatul a scos la iveală o alcoolemie de aproape 0,8 la mie. Șoferul nu poseda nici permis care să îi dea dreptul să conducă un autoturism. A urmat apoi un show de zile mari chiar în sediul poliției.

Bărbatul de 58 de ani poseda permis de conducere pentru tractor, iar acum se va alege cu dosar penal.

”În cadrul unei acțiuni desfășurată de către polițiștii rutieri din cadrul biroului rutier Sibiu pe linie de viteză a fost depistat un conducător auto circulând cu viteza de 99 de kilometri pe oră în localitate. Acesta nu s-a supus semnalelor de oprire ale agenților de poliție. S-a trecut la urmărirea lui și oprirea în trafic. A fost testat cu aparatul etilotest rezultând o valoare de 0,77 mg l/aer expirat. De asemenea conducătorul auto nu poseda permis de conducere pentru categoria de autovehicul condus. În cauză se întocmește dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul cu o îmbibație alcoolică decât limita legală și conducerea unui autovehicul cu o categorie de permis necorespunzătoare acelui autovehicul”, a declarat subcomisarul Constantin Crăciun, din cadrul Biroului Rutier Sibiu.

Acesta este al II-lea șofer depistat în numai două zile cu alcoolemie mare în trafic și care face scandal în sediul Poliției Sibiu pentru că agenții de circulație au avut curajul să îl oprească în trafic. Zilele trecute un tânăr a fost prins fără permis și cu o alcoolemie de 1,07.

video

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi