fbpx

ULBS a câștigat aurul în finala Campionatului Național Universitar de Baschet 3×3

0 58

Echipa masculină de baschet a Univeristății „Lucian Blaga” din Sibiu a câștigat locul I în finala Campionatului Național Universitar de Baschet 3×3, ce a avut loc la București în perioada 25-27 mai.

Opt echipe masculine de baschet s-au reunit la București pentru finala Campionatului Național Universitar de Baschet 3×3. Echipa Universității „Lucian Blaga” din Sibiu le-a învins pe patru dintre acestea pentru a-și disputa cupa campionatului cu echipa UMF București, meci pe care baschetbaliștii ULBS l-au câștigat cu scorul 14-8.

Din echipa Universității “Lucian Blaga” din Sibiu au făcut parte: Bogdan Văcaru, Victor Diaconescu, Răzvan Petcu și Andrei Teleșpan. La finalul competiției, Victor Diaconescu a fost desemnat cel mai bun jucător al campionatului.

Rezultatul echipei Universității “Lucian Blaga” din Sibiu este spectaculos nu doar prin obținerea cupei naționale, ci și pentru că reprezentanții ULBS s-au calificat astfel la prima ediție a Campionatului Mondial Universitar de Baschet 3×3, care va avea loc între 9 și 17 iulie, în Serbia și va reuni 16 echipe masculine și 16 echipe feminine de la universități din întreaga lume.

“Având în vedere rezultatul bun de la etapa națională, ne simțim datori să facem o figură frumoasă și la Campionatul Mondial. Mulțumim mult conducerii Universității pentru susținerea de care am beneficiat în acest demers!”- a spus asist. univ. dr. Alexandru Hulpuș, coordonatorul echipei masculine de baschet a Universității “Lucian Blaga” din Sibiu.

În cadrul Campionatului Național Universitar de Fotbal, echipa Universității “Lucian Blaga” din Sibiu s-a clasat pe locul III la finala națională de la Iași.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.