Iată mesajul jandarmeriei Sibiu: Primim cu deosebită întristare vestea tragică a decesului domnului plutonier major PALIUC ANDREI MARIUS, în vârstă de 35 de ani, angajatul Jandarmeriei Sibiene, survenit atât de dramatic şi subit.

Dorim să transmitem, în numele personalului Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sibiu, sincere condoleanţe alături de întreaga noastră compasiune tuturor rudelor îndoliate, prietenilor şi apropiaţilor colegului nostru, profund regret şi aleasă compătimire pentru pierderea suferită.

Mulţi dintre noi l-am cunoscut personal, din prisma relaţiilor de natură profesională, colegială şi chiar prietenească, privim cu preţuire şi deosebită stimă şi realizăm acum uriaşa pierdere a unui coleg, în care am fi văzut continuate frumoasele virtuţi care îl caracterizau, oferind întotdeauna sprijin fiecăruia dintre noi, militând continuu pentru o societate civilizată şi demnă de tot progresul, fiind adesea plin de bunădispoziţie, radiind zâmbete şi încântare.

Păstrăm un etern moment de reculegere întrucât unii dintre noi l-am cunoscut şi l-am simţit foarte apropiat.[nggallery id=889]

Exprimăm pe această cale, întreaga noastră compasiune membrilor familiei, tuturor celor care l-au cunoscut şi l-au îndrăgit, pentru „tributul” pe care l-a plătit, crudei soarte, acţiunii rele a unui semen de-al nostru, în ciuda dragostei pe care i-am purtat-o noi toţi.

Reamintim că un subofiţer de jandarmerie care executa misiunea de pază şi protecţie instituţională a fost găsit decedat la Consulatul General al Republicii Federale Germania la Sibiu. Un trecător care mergea pe stradă a observat că un jandarm este prăbușit la pământ într-o baltă de sânge și a sunat în această dimineață în jurul orei 6.30 la numărul de urgență 112. Este vorba de un jandarm în vârstă de 35 de ani.

La fața locului au sosit rapid cei la servicul de ambulanță, dar din păcate nu au mai putut face nimic pentru că jandarmul era mort. Este vorba de un bărbat de 35 de ani care se afla la datorie și își făcea garda în postul de pază din fața Consulatului Germaniei din Sibiu. Procurorul care anchetează cazul spune că din primele indicii este vorba de o crimă. Pentru că în fața consulatului sunt montate camere de supraveghere, urmează ca acum să fie descărcate imaginile și să se vadă dacă din acestea se poate observa vreun detaliu care să ajute la prinderea criminalului.

Baliuc Marius a fost înjunghiat în piept de două ori, iar medicii sosiți la fața locului au estimat că crima a avut loc cu două ore înainte de sosirea lor. Subofițerul găsit mort era angajat al Jandarmeriei Sibiu din anul 2005 și era considerat unul dintre cei mai buni oameni.

Poziția oficială a Jandarmeriei Sibiu

În data de 30.05.2012 în jurul orei 06.45, Jandarmeria Sibiu a fost sesizată de către reprezentanţii ISU Sibiu despre faptul că un subofiţer de Jandarmerie este decedat lângă ghereta unde îşi desfăşura misiunea de pază şi protecţie instituţională de la Consulatul General al Republicii Federale Germania la Sibiu.

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu