INEDIT – ArtBoutique îmbracă arborii din Piața Mică

78

Sibienii și turiștii vor avea parte de o surpriză inedită pentru că ArtBoutique și-a propus să înveselească puțin Piața Mică. Cu ajutorul a 11 voluntari pasionați de handmade – cărora le mulțumim și pe această cale, organizatorii vor îmbraca cei doi copaci din fața Galeriei Habitus care probabil suferă din cauza temperaturilor înregistrate în ultima perioadă.

“Knitted tree” (trad. – copac croșetat) este un concept folosit foarte des în străinătate pentru a promova produsele handmade și mișcarea eco, în general. Noua vestimentație a celor doi copaci din Piața Mică va putea fi admirată în perioada 1 – 11 iunie.

Art Boutique este un eveniment unic în Sibiu care reunește periodic creatori de produse. Realizate manual, atât locali cât și din țară, oferindu-le posibilitatea să-și etaleze talentul într-un cadru organizat. Evenimentul își propune să ofere sibienilor o alternativă la comerțul de masă, promovând bjuterii unicat, obiecte decorative realizate cu migală, produse bio și accesorii vestimentare pentru oameni cu personalitate.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.