Joi începe Bursa de Spectacole de la Sibiu în cadrul FITS

137

Cea de-a XV-a ediție a Bursei de Spectacole de la Sibiu se va deschide oficial joi, 31 mai, ora 11:00. Evenimentul va avea loc la Centrul de Informare Turistică din Piața Mare și reunește operatori culturali din Europa, America și Asia.

Foto - Sebastian Marcovici

Bursa de Spectacole de la Sibiu reprezintă singura platformă de prezentare a actului cultural în țara noastră, reunind artiști și manageri ce își prezintă oferta de spectacole, caută soluții pentru promovarea schimbului cultural și leagă parteneriate. Întâlnirile Bursei din 2012 vor avea ca punct de pornire în discuții tema Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, Crize. Cultura face diferenţa. Bursa înseamnă acces la spectacole excepționale, la standuri pentru promovarea companiilor şi creațiilor artistice, la întâlniri punctuale pentru diseminare şi schimb direct de informații între profesioniştii români şi cei internaționali, dezbateri pornind de la tema festivalului.” a declarat Lavinia Alexe, coordonatoarea acestui proiect.

Bursa de Spectacole de la Sibiu a devenit un eveniment cu impact deosebit în cultura regională, naţională şi internaţională. Graţie acestei credibilităţi internaţionale, Sibiul a putut deveni o piaţă în care creatorii şi distribuitorii pot dezvolta programe de mobilitate a artiştilor şi a produsului cultural. Standurile de prezentare ale operatorilor culturali organizate în acest an la Centrul de Informare Turistică din Piața Mare vor fi deschise zilnic în perioada 31 mai – 2 iunie, între orele 9:00 – 17:00. Bursa de Spectacole de la Sibiu este un eveniment realizat cu sprijinul ICR.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.