VIDEO FOTO Jandarmii sibieni în pelerinaj la locul unde a fost ucis colegul lor. Momente emoționante!

1 120

Zeci de jandarmi colegi cu tânărul ucis miercuri la Sibiu au mers astăzi în pelerinaj în fața consulatului Germaniei la Sibiu. Oamenii au aprins lumânări și au păstrat un moment de reculegere în memoria lui Marius Paliuc. Familia jandarmului este dărâmată de cele întâmplate.


Emoțiile și tristețea se puteau citi pe fețele celor care au ales să se aprindă o lumânare la locul oribilei crime. Colegii lui Marius au comentat în șoaptă cele întâmplate. Câțiva dintre ei aveau ochii în lacrimi. Oamenii speră ca ucigașul să fie prins cât mai repede.

”Îl cunosc pe Marius de 4-5 ani de când suntem colegi. Am fost colegi chiar aici când am fost de servici. Era un om cumsecade și la locul lui. Nu știu ce s-a întâmplat. Așteptăm și noi cu nerăbdare rezultatele anchetei. Din câte îl cunosc eu nu cred că a avut cineva ceva personal. Nu ne îngrijorează neapărat pentru că noi ne facem datoria. Am venit aici din solidaritate pentru colegul nostru. Dumnezeu să îl odihnească în pace!” a spus un coleg al jandarmului ucis, aflat în pelerinaj în fața consulatului Germaniei.

video

”Am venit să îl prieveghem pe colegul nostru care a trecut în neființa. Este un moment greu peste care sperăm să trecem cu toți. O să fie foarte greu. L-am cunoscut de când era militar în termen. Un coleg în adevăratul sens al cuvântului. Nu știu. Supoziții se pot face multe. După părerea mea e vorba de o răzbunare. Probabil el sau un alt coleg de al nostru a sancționat o persoană care nu a putut suporta ideea și a dorit să se răzbune. E o supoziție. [nggallery id=890]

Organele de anchetă vor stabili cauza cu siguranță. Sperăm să fie prins criminalul și să suporte rigorile legii, lege pe care noi ne chinuim și facem eforturi deosebite să o respectăm” spune Crețoiu Ștefan, coleg cu jandarmul Paliuc Marius Andrei.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. coleg jandarm scrie

    bai prafule :)) cine te omoara pt o amenda ma distrusule ?!!!jandarmul vietii cu ochelari! chiar ca esti un ratoi .. trebuia sa spui unde lucrezi,la ce compartiment. vai de capul nostru. tu ne tragi in jos. esti PRAF

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...