Eugenio Barba revine la Sibiu

188

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu prezintă sâmbătă, 2 iunie, ora 14:00, spectacolul „Killing time/ Ucigând timpul” în regia lui Eugenio Barba.

Evenimentul va avea loc la Teatrul Gong din Sibiu și va fi urmat de lansarea de carte „Arta secretă a actorului: Dicționar de antropologie teatrală” de Eugenio Barba și Nicola Savarese, traducere de Vlad Russo. Intrarea în sala de spectacol este gratuită și se face în limita locurilor disponibile.

Recunoscut pentru perspectiva antropologică și multiculturală a spectacolelor sale, Eugenio Barba este unul dintre cei mai apreciați regizori de teatru ai momentului. Născut în Italia și stabilit în Danemarca, Eugenio Barba revine anul acesta la Sibiu după ce anul trecut s-a bucurat de un succes uriaș cu spectacolele „Odă progresului” și „Închisoarea de oase”. Propunerea regizorului din acest an o aduce pe scenă pe actrița Julia Varley într-un one woman show de 17 minute, fără text. Spectacolul prezintă personajul arhetipal cu cap de craniu al companiei Odin Teatret în trei ipostaze: călătorul în negru, casnica în roşu şi mireasa în alb.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.