Lecție de tranziție de la clasa a IV-a către gimnaziu la Școala I.L. Caragiale

0 144

Elevii claselor a IV-a de la Școala cu clasele I-VIII “ I.L. Caragiale ” Sibiu se pregatesc să intre în ciclul gimnazial. Comisia învățătorilor din unitatea de învățământ a organizat o lecție deschisă de matematică la care a predat și viitoarea profeasoară de matematică Felicia Brodețchi.

La această activitate au participat membrii Comisiei Învățătorilor din școală, părinți și, bineînțeles, protagoniștii-elevii.

”În vederea realizării continuității între clasele a IV-a și a V-a, este nevoie de o bună colaborare între învățătorii care predau la clasa a IV-a și profesorii care urmează să predea la gimnaziu. Înțeleg această colaborare prin realizarea unor activități comune (concursuri, vizite, excursii, etc.), interasistențe la anumite lecții, predarea de către profesorii claselor gimnaziale, începând astfel treptat să cunoască viitori elevi. Buna colaborare dintre partenerii didactitci este o premisa esențială în succesul acomodării elevilor”, spune Paula Adam, responsabilă comisie învățători la I.L. Caragiale.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.