ULBS gazdă pentru ”International Economic Conference- IECS 2012”

0 154

Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu a găzdui cele de-a XIX-a ediție a International Economic Conference IECS 2012, care s-a desfășurat în perioada 15-18 iunie, în cadrul Facultății de Științe Economice.inginerie

Tema din acest an a conferinței a fost „Persistența crizei economice globale- cauze, implicații, soluții”. Au fost înscrise 479 de lucrări, dintre care au fost acceptate și susținute 391. Categoriile de înscriere a lucrărilor au fost: criza economică; management; marketing, comerț și turism; finanțe bănci și contabilitate; informatică economică și studii postdoctorale.

“Lucrările prezentate la această conferință au fost selectate dupa criterii științifice de cea mai înaltă rigurozitate. Au fost scanate contra plagiatului și au fost recenzate de doi recenzori cu reconoaștere internațională, comitetul științific fiind format în proporție de 70% din profesori de prestigiu de la universități din lume”- prof. univ. dr. Liviu Mihăescu, decanul Facultății de Științe Economice din cadrul ULBS.

Lucrările susținute vor fi publicate în Revista Economica cotată CNCSIS B+, de asemenea lucrările selectate vor fi trimise spre indexare ISI Proceedings de Thomson Reuters.

Luni, 18 iunie, are loc sesiunea dedicată studenților.

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.