Încep lucrările pe încă cinci străzi din cartiere. Vezi când și unde!

0 117

Lucrările continuă pe străzile Faurului, Calea Turnişorului, Teilor, Şt. O. Iosif, Reşiţa, Hochmeister, Privighetorii, Ion Sion, Brazilor, Prejbei, pe o serie de străzi din Cartierul Tineretului, la noul pod, pe străzile Carămidăriei, Timotei Popovici, Lucian Blaga, Ceferiştilor, Oituz şi Constantin Noica.

Pe strada Maşiniştilor (cartierul Lazaret) constructorul a intrat de miercuri, 20 iunie pe primul tronson, dintre strada Dorobanţilor şi Henri Coandă. Prima operaţiune este săpătura pentru introducerea noii reţele de apă. Întreaga lungime a străzii pe care se va interveni este de 758 m, lucrările fiind programate să se încheie în 8 luni. Strada face parte din unul din pachetele finanţate din împrumutul BERD.

DPC intervine pe strada Ion Neculce începând de luni, 25 iunie

Echipele constructorului vor intra pe primul tronson, cel situat între strada Turismului şi strada Lânii, pentru a înlocui bordurile, pentru a reface trotuarele şi carosabilul. Întreaga stradă va fi reparată până în 15 august.

Din data de 2 iulie vor începe lucrările pe străzile Dobrogei, Gh. Şoima şi Gh. Asachi. Şi aceste străzi au fost împărţite pe tronsoane, fiind prevăzute atât lucrări de reabilitare a reţelelor cât şi a carosabilului şi trotuarelor. Constructorul care a adjudecat contractul pentru aceste străzi care fac parte din pachetul Ştrand – Turnişor finanţat din împrumutul BERD este asocierea de firme Terra Building/ Vectra Service. Constructorul estimează că aceste trei străzi vor fi reabilitate şi redate traficului în aproximativ 6 luni.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.