fbpx

Primăria face bani frumoși din imobiliare. A vândut trei terenuri şi scoate la vânzare încă şase

0 257

Municipalitatea sibiană a scos la vânzare trei loturi de teren în luna aprilie 2012, acestea fiind vândute în urma procedurii de licitaţie care a avut loc în data de 9 mai.

Este vorba de trei loturi situate în cartierul Ştrand II, în zona străzilor Cornel Irimie şi respectiv Profesor Aurel Popa cu suprafaţă de 308 mp, 272 mp şi respectiv 343 mp. Preţurile de adjudecare au fost cuprinse între 461 lei/mp şi 631 lei/mp astfel că suma totală încasată de municipalitate este de 483.813 lei, valoare ce nu include TVA-ul. Cele trei terenuri pot fi folosite pentru construcţia de locuinţe, conform prevederilor PUG-ului.

Încă 4 loturi din Ştrand II scoase la vânzare. Este vorba de 4 terenuri situate în zona de case, cu suprafeţe de 270 mp, 298 mp şi respectiv două loturi cu suprafaţă de 277 mp. Preţul de pornire fixat este de 451 lei/mp + TVA. Cei care doresc să participe la procedura ce urmează a fi organizată pot achiziţiona un caiet de sarcini la preţul de 500 de lei. Taxa de participare la licitaţie este de 1000 de lei, iar garanţia de participare este de 30% din valoarea terenului.

Două loturi de teren scoase la licitaţie şi în zona Lacul lui Binder. Terenurile sunt situate lângă imobilul cu numărul 101, suprafaţa acestora fiind de 957 mp şi respectiv 838 mp. Preţul de pornire pentru aceste loturi este de 64,52€/mp + TVA. Costul unui caiet de sarcini este de 500 de lei, taxa de participare la licitaţie este de 1000 de lei, iar garanţia de participare este de 30% din valoarea terenului.

Municipalitatea va anunţa datele de organizare a procedurilor de licitaţie după aprobarea procedurilor de către Consiliul Local.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.