FOTO Aproape 150 de bicicliste cochete la SkirtBike Sibiu 2012

170

 

Prima ediție a SkirtBike  în orașul nostru s-a dovedit a fi un succes, aproape 150 de bicicliste și cei veniți să le susțină au umplut Piața Mare de flori, rochițe și fustițe colorate și bucuria de a pedala împreună. Sibiul a dovedit că, atunci cînd există dorința de a face mișcare și a participa la acțiuni de sensibilizare a locuitorilor la adoptarea unui mod de viață sănătos, nu există limită de vîrstă. Participantele înscrise aveau între 4 și peste 70 de ani. Una dintre domnișoare a venit însoțită de cîinele său, așezat frumos în coșuleț, în fața bicicletei.

Înainte de plecarea pe traseul propus, a fost desemnată cîștigătoarea fustei unicat create de Diana Ribana și a avut loc o mică tombolă, o parte dintre doamne plecînd acasă cu accesorii pentru grădină personalizate cu biciclete, cercei sau vouchere pentru ședințe gratuite de Tae Bo.

Defilarea prin oraș s-a desfășurat fără incidente, pe traseul Piața Mare – Bulevardul Nicolae Bălcescu – Piața Unirii – Școala de Înot – Parcul SubArini – Bulevardul Victoriei – Parcul Astra – Bulevarul Nicolae Bălcescu – Piața Mare. Bărbații care au ținut să participe s-au asigurat și de siguranța doamnelor și domnișoarelor. Sibienii au privit în cea mai mare parte cu amuzament și încîntare trecerea biciclistelor, încurajîndu-le pe traseu.

[wpg_thumb]

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.