VIDEO FOTO Incendiu la Trident în Vasile Aaron. A luat foc interiorul magazinului!

137

Pompierii au intervenit duminică dimineață pentru a lichida un incendiu care a izbucnit la fostul magazin Trident de pe strada Oncești.

Trei mașini de la ISU Sibiu s-au deplasat la fața locului. Incendiul a izbucnit la partea din spate la magazinului. Cei care păzeau locația aflată în insolvență au sunat la 112 și au anunțat că magazinul a luat foc. Până la urmă incendiul a fost localizat și flăcările au fost stinse. A fost însă nevoie de ajutorul celor de la primăria Sibiu care au venit la fața locului cu o autoscară rulantă. Cei de la ISU a decopertat o parte din acoperiș pentru a vedea dacă nu cumva mai arde mocnit sub acesta.[nggallery id=902]

”Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dumitru Croitoru al județului Sibiu a intervenit cu trei autospeciale pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la fostul magazin Trident de pe strada Oncești. Am luat decizia de a decoperta clădirea pentru lichidarea focarelor. Deocamdată nu avem date despre focar și cauzele producerii incendiului. Din primele cercetări ar putea fi vorba de o cauză tehnică pentru că incendiul se manifesta la hala circuitelor de climatizare și la panoul electric de pe exteriorul clădirii”, a explicat locotenent-colonelul Virgil Giurgiu, prim adjunctul ISU Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.