Primăria bagă 4 milioane de euro în reabilitarea străzii Calea Poplăcii

0 106

Contractul de lucrări pentru reabilitarea străzii Calea Poplăcii a fost semnat miercuri, 27 iunie, la sediul Primăriei Sibiu de către primarul Klaus Iohannis şi reprezentanţii constructorului care a câştigat procedura de achiziţie, SC Geiger Transilvania SRL.

Valoarea contractului semnat este de 4.053.482,17 euro, cu TVA inclus. Lucrările prevăzute pe această stradă care măsoară 1,74 km lungime includ atât reabilitarea reţelelor de apă şi canalizare cât şi infrastructura rutieră.

Lucrările la reţele presupun reabilitarea reţelelor de transport de apă şi canalizare, lucrări mari care presupun săpătura la o adâncime mai mare. De asemnea se va moderniza reţeaua de distribuţie de apă şi canalul pluvial. În cadrul contractului semnat sunt prevăzute şi lucrările de reabilitare a carosabilului, a trotuarelor, amenajarea de spaţii verzi, locuri de parcare şi piste de biciclete. Va fi amenajat pe această stradă un nou sens giratoriu în Piaţa Sadu.

În plus faţă de acest contract de lucrări, municipalitatea va încheia un alt contract pentru înlocuirea sistemului de iluminat public existent. Valoarea indicatorilor economici pentru această lucrare este de 1.356.980 lei. Vor fi montaţi pe această stradă 94 de stâlpi de iluminat şi instalaţiile aferente.

Durata de execuţie a acestor lucrări este de 18 luni, iar perioada de garanţie pentru lucrările efectuate este de 4 ani.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.