Asociatia ”Drumetii Montane” te invita la festival „Transalpin”

0 100

Asociatia  ”Drumetii Montane”  se pregateste de serbare si da sfoara in tara că Festivalul ”Transalpin” e gata de start. Toți iubitorii de munte sunt invitați in perioada 20-22 iulie,2012 la prima editie a Festivalului Sporturilor Montane “Transalpin” ce va avea loc in Muntii Parang.

In cadrul festivalului puteti participa la concursuri precum: Trofeul Jiului (raid montan, teste teoretice, orientare, escalada, cultural), Maraton, Sah … montan, unde participantii vor fi premiati cu permii ( in bani, vouchere, produse) ce depasesc suma de 26000 lei. Nu se percepe taxa de participare.

In cadrul Trofeul Jiului puteti concura in una din categoriile: Seniori ( dedicate pentru persoanele cu experienta ) , Juniori ( dedicate pentru persoanele ce au varsta cuprinse intre 14 si 20 ani ) , Open ( dedicate pentru persoanele care doresc sa faca o drumetie, indiferent de varsta, obligatoriu mixt ), pentru cele 3 categorii echipa trebuie sa fie formata din minim 3 persoane.

Traseul pentru categoria Juniori si Open este urmatorul Cabana Silvica (Start) – Cabana Aviatorilor (Control 1) – Lacul Calcescu (Control 2) – Cabana Aviatorilor (Control 3) iar traseul pentru categoria Seniori este la fel ca cel la maraton.

Maratonul va avea ca traseu Cabana Silvica (Start) – Cabana Aviatorilor (Control 1) – Lacul Calcescu (Control 2) – VF. Setea Mare ( Control 3 ) – Cabana Aviatorilor (Control 4 ) – Cabana Silvica (FINISH), aproximativ 30,4km si se poate participa la una din cele doua categorii: feminine si masculine, participarea se face individuala. Pentru o mai buna organizare inscrierea se va realiza pana la data de 18 iulie 2012, ora 12:00am pe site-ul http://www.festivalul-transalpin.drumetiimontane.ro in functie de evenimentul dorit. Tabara de corturi va fi amplasata la Obarsia Lotrului in proximitatea Cabanei Directiei Silvice Valcea. Festivalului Sporturilor Montane ”TRANSALPIN” reprezinta etapa aIV-a a competitiei de turism sportiv ”STAFETA MUNTILOR”.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.