Carte de bucate de trei metri lansată vineri în Piața Mare din Sibiu

0 169

Vineri 29 iunie începand cu ora 16:00, sibienii sunt invitați cu mare in Piata Mare si Piata Mica din Sibiu. Scandia Sibiu, brandul care rasfata romanii cu bunatati traditionale cu dichis inca din 1922, celebreaza cele 9 decenii de excelenta in mijlocul consumatorilor.

Ei vor avea parte de surprize menite sa aduca spiritul anilor 1920 in randul trecatorilor: zeci de mii de atentii dulci, manifestari artistice si una dintre cele mai mari carti de bucate din Europa de Est! Seara va culmina cu o serie de surprize pe masura ocaziei speciale.

Cartea va fi dezvaluita in cadrul unei ceremonii speciale in Piata Mare din Sibiu, incepand cu ora 17:00, de catre un invitat-surpriza. In paginile care vor masura aproape 3 metri se vor regasi retete traditionale, inspirate de bucataria conacului cu dichis. Ea va fi donata Sibiului in semn de multumire pentru sprijinul acordat fabricii de-a lungul anilor.

Evenimentele de la Sibiu fac parte dintr-o serie de manifestari aniversare. Cei 90 de ani de excelenta vor fi aniversati cum se cuvine si in alte 5 orase din tara: Bucuresti, Brasov, Cluj Napoca, Timisoara si Constanta.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.