Cindrea începe miercuri la 10.00 audiențele cu sibienii

0 89

Sibienii care doresc să discute personal cu Preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Ioan Cindrea, în timpul audienţelor săptămânale, o pot face miercuri, de la ora 10.00, la parterul instituţiei, în Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni. cindrea1

„Pentru a-i ajuta pe sibieni să ajungă mai uşor în audienţă, am decis ca în fiecare miercuri, de la ora 10.00, să mă întâlnesc cu cetăţenii, chiar în Centrul de Informaţii făcut special pentru ei, aflat la parter, practic la câţiva metri distanţă de trotuarul din faţa Consiliului Judeţean. Oamenii trebuie să ştie că este dreptul lor să încerce să îşi rezolve problemele, iar uşa este deschisă la CJS pentru ei”, a declarat marţi, Preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Ioan Cindrea.

Cetăţenii care doresc să se înscrie în audienţă la Consiliul Judeţean Sibiu, o pot face în două moduri: fie sună la numărul 0269.21.11.10, de luni până joi, între orele 7.30-16.00 şi vineri, între 7.30-13.30, fie trimit un mail în care solicită programarea în audienţă, pe adresa judeţ@cjsibiu.ro. Pentru a discuta cu Preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Ioan Cindrea, în timpul audienţelor, un cetăţean trebuie să transmită următoarele date: nume, prenume, adresă, număr de telefon şi ce problemă are. Pentru ca problemele să aibă şanse de rezolvare, Consiliul Judeţean Sibiu recomandă tuturor sibienilor care doresc audienţe la Preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, să adreseze întrebări care ţin doar de competenţa Consiliului şi a instituţiilor din subordine.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.