Ora de Sibiu
Știri in direct

Fonduri europene pentru instruirea locuitorilor din mediul rural din județul Sibiu

163

Grupul de Acțiune Locală Podișul Mediașului lansează apel de selecție pentru proiecte care propun activități de formare profesională, informare și difuzare de cunoștințe.

Măsura 111 – Formare profesională, informare și difuzare de cunoștințe se încadrează în Axa I –„Creșterea competitivității sectoarelor agricol și forestier” şi are ca obiectiv general facilitarea transformării și modernizării economiei rurale, pentru a o face mai competitivă și pentru a contribui la creșterea economică din teritoriu. Mai exact, măsura urmărește creșterea numărului de fermieri care sunt pregătiți în teme specifice conducerii unei agriculturi competitive, respectiv creșterea numărului de întreprinzători și persoane fizice care demarează și conduc afaceri rurale.

Beneficiarii finali ai aceste măsuri sunt exclusiv persoane care au domiciliul sau resedința în zona rurală a teritoriului Podișul Mediașului, respectiv în comunele: Alma, Ațel, Axente Sever, Bazna, Blăjel, Brateiu, Dîrlos, Hoghilag, Micăsasa, Moșna, Șeica Mică, Târnava, Valea Viilor, Viișoara.

Proiectele se vor adresa cu prioritate tinerilor sub 40 ani, agricultorilor cu ferme de semi-subzistență, membrilor grupurilor de producători sau a altor forme asociative recunoscute conform legislației în vigoare, persoanelor care derulează proiecte de investiții, persoanelor care sunt beneficiare ale măsurilor din Axele I și II PNDR.

Cei interesați sunt invitați să depună proiectele în intervalul 1-31 iulie 2012, la Secretariatul GAL Podișul Mediașului, din comuna Ațel, nr 91.

Primește titlurile instant

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a putea colecta si folosi date ce ne ajuta sa personalizam continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site. Impartasim informatiile privind modul in care utilizatorii folosesc site-ul cu partenerii nostri care utilizeaza de asemenea tehnologii online, precum cookies, pentru a colecta si folosi date personale pentru a personalize continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site si pe intreg internetul. Poti oricand sa te razgandesti si sa iti revizuiesti alegerea. Accept Detalii

Loading...