VIDEO EXCLUSIV ON LINE Premierul Victor Ponta huiduit la Raliul Sibiului în Piaţa Mică. VEZI reacţia Primului Ministru!

86

Premierul Victor Ponta a fost huiduit de o parte din spectatorii veniți să asiste la festivitatea de premiere din Centrul Istoric al Sibiului la Raliul Internațional încheiat sâmbătă seară. Ponta a părut stânjenit de cele întâmplate.

Primul Ministru a înmânat premiul câștigătorului Raliului Sibiului, moment în care au început huiduielile din partea publicului strâns în Piața Mică. Acestea au continuat până ce Ponta a părăsit podiumului și s-a refugiat la o masă de la un restaurant din apropiere.

Premierul nu a fost încântat de cele întâmplate și a încercat să fugă de ochii presei pentru a nu comenta situația. Până la urmă a spus sec că nu îl deranjează fluierăturile sibienilor.

”Hai mă fiți serioși. E sport aici. Eu aud motoarele. Hai.. Nu. De ce să fie puși. Puși de ce? Pentru ce? Pe mine m-au huiduit? Păi bănuiesc că era vorba de sport! (de bucurie – zice Ioan Cindrea președintele Consiliului Județean Sibiu). Băi. Vreau să vă rog un lucru. A fost cel mai frumos eveniment pe care l-a făcut România în materie de raliu! Dacă înțelegeți lucrul acesta e perfect. Nu m-a deranjat deloc că m-au fluierat” a spus Ponta în timp ce pleca din Piaţa Mare a Sibiului.


Victor Ponta a făcut sâmbătă o vizită la Sibiu, acolo unde s-a întâlnit cu liderii USL din oraș și apoi cu primarul Klaus Iohannis. După aceea premierul a dat o fugă la standurile auto aflate în centrul Sibiului pentru raliul internațional, iar apoi a participat la decernarea premiilor pentru acest raliu, acolo unde a fost huiduit.

VIDEO: Bogdan Tătăroiu

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.