Un sibian de 60 de ani înjunghiat pe la spate de iubita în vârstă de 16 ani

205

Un bărbat de 60 de ani din Sibiu şi-a găsit naşul chiar în persoana iubitei sale, în vârstă de doar 16 ani. Fata a încercat să îl jefuiască şi, pentru că nu a reuşit, i-a înfipt un cuţit în… fund!

Sibianul în vârstă de 60 de ani a crezut că rugăciunile i-au fost ascultate tocmai în prag de bătrâneţe, când o fată de 16 ani s-ar fi îndrăgostit tocmai de el! Apropiaţii săi nu cunosc foarte multe detalii despre aventura celor doi, pentru că bătrânul a ascuns-o, însă cert e că serile trecute se pregătise pentru o noapte de amor. N-a fost însă cu noroc! Cei doi şi-au dat întâlnire la sediul firmei din Sibiu, unde bărbatul lucra, însă la un moment dat, acesta şi-a prins iubita în timp ce încerca să fure nişte bani dintr-un sertar.

Bărbatul, în afara oricărui pericol

Omul şi-a ieşit din minţi şi a ameninţat- o că o dă pe mâna poliţiei, aşa că fata s-a speriat şi a scos din geantă un briceag cu care l-a înjunghiat. A luat-o apoi la sănătoasa, lăsându-şi partenerul să îşi cheme singur o ambulanţă. “Pacientul prezenta patru plăgi în zona dorsală. Este internat la Secţia de Chirurgie şi se află în afara oricărui pericol acum”, a declarat şeful UPU Sibiu, dr. Constantin Roşca. În acest timp, tânăra este cercetată în stare de libertate. Se pare că aceasta a crescut într-un centru de minori din judeţ şi, de doi ani, a fost încredinţată familiei. În acest timp însă, a tot fugit de acasă, fiind adusă înapoi de poliţişti.

Sursa: libertatea.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Arată comentarii (1)