fbpx

Peste 1.300 de intervenţii în carosabil în urma lucrărilor la reţele în Sibiu. E.On e lider cu peste 630

0 94

De la începutul acestui an şi până în prezent societăţile deţinătoare de reţele au intervenit în carosabil de 1.342 de ori. Este vorba de intervenţii de urgenţă şi cuplări la reţeaua de gaz, intervenţii de urgenţă la reţeaua de apă şi canalizare şi lucrări la reţeaua electrică sau de fibră optică.

Dintre acestea, în prezent, în aproape 1.200 de locuri carosabilul a fost refăcut deja. Cele mai multe intervenţii le-a avut societatea de gaz – 631 de intervenţii de urgenţă şi 68 de cuplări. Dintre acestea DPC a refăcut carosabilul în 593 de locaţii. Au necesitat reparaţii şi cele 37 de străzi pe care societatea de gaz a intervenit pentru reabilitarea reţelei proprii.

Intervenţiile la reţelele de apă şi canalizare au fost în număr de 627, în prezent fiind deja refăcute 536 dintre acestea. Societatea Electrica a intervenit în 45 de locaţii, în 34 dintre ele carosabilul fiind deja refăcut.

DPC a lucrat pe tot parcursul acestui an la refacerea defectelor cu patru echipe. Şi în prezent societatea subordonată Consiliului Local continuă această acţiune, intervenind pe străzile Putnei, Ţiţeica şi Lungă.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.