O studentă din Sibiu a câștigat Trofeul Tinereţii la Festivalul Studenţesc de Muzică pentru Tineri de la Brașov

0 84

Reprezentanta centrului universitar Sibiu – Diana Achihăie, studentă în anul 2 la Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu este câştigătoarea Trofeului Tinereţii acodat la cea de a XXI-a ediţie a Festivalului Studenţesc de Muzică pentru Tineri „Gaudeamus Awards” organizat de Casa de Cultură a Studenţilor din Braşov.

La festivalul-concurs de la Braşov au participat studenţi din Ploieşti, Sibiu, Iaşi, Bucureşti, Petroşani, Reşiţa, Craiova, Alba-Iulia şi Braşov.

Diana a intrat în concurs la secţiunea Interpretare cu piesele “În singurătate” – muzică și versuri Laura Stoica şi “Nothing compares to you” – muzică și versuri: Prince.Diana Achihăie

„Suntem într-o perioadă plină de competiţii şi participări la festivaluri şi concursuri naţionale. Ne bucurăm că un reprezentant al centrului universitar Sibiu a reuşit să urce pe podiumul de la Braşov, ştiind că festivalul organizat de colegii noştri braşoveni este considerat un “mini Cerb de Aur” şi reprezintă a adevărată rampă de lansare în muzica uşoară românescă“, a declarat Liliana Popescu, directorul Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.