Sărbătorile au devenit odată cu dezvoltarea tehnologiei o întrecere a mesajelor, fie SMS, fie pe email sau retele sociale.

De la urările simple însoţite de tradiţionalul ”La mulţi ani!” şi până la mesajele mai complexe, data de 25 decembrie a devenit ziua în care creştinii se întrec în cele mai frumoase gânduri transmise celor dragi.

MEDIAFAX face o trecere în revistă a celor mai populare mesaje de Crăciun, transmise în aceste zile pe toate canalele media.

”Crăciun Fericit şi la mulţi ani!”

”Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc!”

”Iti urez, tie si familiei tale, multa sanatate, fericire si MULT NOROC in viitor! LA MULTI ANI! Sper ca aceasta sarbatoare sa va aduca numai fericire in casa si familie!”

”Craciun cat mai luminos, vis de iarna calduros, liniste langa cei dragi, veste buna dinspre magi!”

”Sa vina Craciunul si toti clopoteii din brad sa-ti cante colindul magic care sa poarte cu el increderea, puterea, speranta, de care ai atata nevoie! La multi ani!”

”Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa, si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc”

”Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat!”

”Bucuria Craciunului sa salasluiasca vesnic in inima ta luminandu-ti sufletul. Sa fii vesela si iubita si sa te bucuri de cadouri frumoase. CRACIUN FERICIT!”

”Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste. Craciun Fericit!”

”In noaptea sfanta de Craciun lasa deoparte grijile si supararile. Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta noapte”

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu