Ce vedem diseară în finala Vocea României

89

„VOCEA ROMÂNIEI” va fi desemnată diseară, începând cu la ora 20.30, în direct la Pro TV.  Cristi Nistor, Vizi Imre, Julie Mayaya şi Tibi Scobiola, cei patru concurenţi rămaşi în luptă, se vor duela pentru titlul de „VOCEA ROMÂNIEI”.

Cei patru finalişti – Tibi, Vizi, Julie şi Cristi – au pregătit multe momente speciale în dorinţa de a-i convinge pe cei de acasă că au toate atuurile pentru a deveni „VOCEA ROMÂNIEI”. Ei vor cânta în duet cu antrenorii lor, în duet cu o vedetă, dar şi singuri. Tibi, finalistul lui Smiley, are deja propria lui piesă, compusă de antrenorul său, pe care o va cânta în premieră în seara marii finale. Surprize vor veni şi din partea celorlalţi antrenori, aşa că vom vedea un concert extraordinar, la care participă cele mai bune voci din ţară.

În semifinala concursului „Vocea României”, au fost eliminaţi Silviu Paşca, din echipa lui Smiley, Laurian Manta, din echipa lui Horia Brenciu, Feli Donose, din echipa lui Marius Moga şi Ciprian Teodorescu, din echipa Loredanei.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.