SCANDAL DE POMINĂ LA REVELIONUL OLTENILOR ÎN RESTAURANTUL REPUBLICA SOCIALISTĂ ROMÂNIA

107

Câteva sute de persoane care au petrecut Revelionul la un restaurant din Dolj s-au revoltat în noaptea dintre ani, câteva dând buzna în bucătărie după ce ar fi primit la masă peşte stricat şi alune cu viermi, oamenii chemând Poliţia, în timp ce personalul unităţii a fugit, potrivit gandul.info

Restaurantul Palatului RSR aflat pe malul Jiului, în localitatea Podari, a organizat un revelion cu aproximativ 600 de persoane, iar în meniu erau trecute peşte, friptură de curcan, friptură de porc şi desert.

Oamenii susţin că în loc de mâncarea promisă ar fi primit doar peşte alterat şi alune cu viermi.”Ne-au dat un peşte care mirosea urât, era stricat de ceva timp şi în rest nimic. Am făcut foamea. Ca antreuri ne-au pus nişte alune, iar eu am găsit un vierme uscat. Aşa ceva este incredibil, la un restaurant cu o reputaţie bună”, a spus Mihaela Popescu, o femeie care a petrecut Revelionul la palat.

Când au vâzut că nu primesc meniul promis, oamenii au început să facă scandal, iar mulţi dintre ei au dat buzna în bucătărie şi au spart pahare şi farfurii. Unii chiar s-au apucat să gătească singuri.

De teama oamenilor, personalul localului a fugit din restaurant. „Ne-am dus peste bucătari, iar una dintre femei a început să plângă şi ne-au spus că managerul a plecat şi nu s-a ocupat. Ne-a spus că dacă ne e foame să ne luăm noi de pe acolo ce vrem. Unii dintre meseni au luat prăjituri, alţii şi-au făcut singuri câte o friptură pe plită. Fiecare a luat ce a apucat de prin frigiderele lor”, a spus un alt participant la Revelionul de la Palatul RSR.

Revoltaţi că au păcăliţi, mulţi dintre oameni, care au plătit 150 de lei de persoană, au sunat la Poliţie, iar la faţa locului a ajuns şi şeful Poliţiei Craiova, Popa Mauriciu. „Am primit mai multe apeluri prin 112 de la mai mulţi oameni, participanţi la petrecerea de Revelion din restaurantul din Podari, care reclamau calitatea îndoielnică a mâncării, respectiv a peştelui. Se pare că ospătarii şi administratorii restaurantului au plecat pentru că atunci când am ajuns aici am observat că nu avem cu cine să vorbim. Invitaţii au fost destul de numulţumiţi de calitatea mâncării şi de lipsa unui personal adecvat care să-i servească şi ar fi spart pahare şi farfurii. Din fericire nu s-a recurs la acte de violenţe”, a declarat şeful Poliţiei Craiova, comisar-şef Popa Mauriciu.

Mai multe echipaje de poliţişti au rămas la local până la finalul petrecerii. Chiar dacă nu au beneficiat de meniul plătit, unii meseni au continuat distracţia, pentru că nu au vrut să strice noaptea de Revelion. Alţii, în schimb, au plecat de la petrecere şi sunt hotărâţi să depună plângere la Protecţia consumatorului. Palatul RSR din Podari i-a aparţinut lui Dinel Staicu, iar în prezent este administrat de un alt om de afaceri din Craiova.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.