NICIODATĂ NU E PREA TÂRZIU: Tatăl lui Mel Gibson a divorțat la 94 de ani

98

La vârsta de 94 de ani, Hutton Gibson a devenit din nou un bărbat liber, după ce divorţul său a fost finalizat săptămâna aceasta.

Hutton Gibson, un catolic înfocat, a depus actele oficiale prin care solicita divorţul de cea de-a doua soţie a lui, pe 1 iunie 2012, la vârsta de 93 de ani. În acele documente, Hutton a invocat motivul clasic al diferenţelor ireconciliabile, informează dailymail.co.uk.

Potrivit site-ului TMZ.com, Teddy Joye, în vârstă de 78 de ani, are deja o avere de peste 640.000 de dolari în lichidităţi şi proprietăţi, obţinute înainte de căsătorie. În urma divorţului de Hutton Gibson, ea va primi automobilul cuplului, un model Lincoln Town Car.

Hutton Gibson va primi suma de 22.595 de dolari, iar cei doi soţi urmează să împartă suma ce va fi obţinută din vânzarea unei proprietăţi evaluate la 22.000 de dolari.

Hutton Gibson şi Teddy Joye s-au căsătorit în 2002, la doi ani după moartea primei soţii a lui Hutton, Anne, mama actorului Mel Gibson.

Hutton şi Anne Gibson au avut împreună 11 copii, iar tatăl celebrului actor australian are în prezent 50 de nepoţi.

Nici viaţa de familie a actorului Mel Gibson nu trece prin momente prea fericite, întrucât actorul a trecut în ultimii ani printr-un divorţ costisitor de soţia lui, Robyn, şi printr-o despărţire intens mediatizată, marcată de scandaluri şi acuzaţia de agresiune conjugală, de fosta lui iubită Oksana Grigorieva. Potrivit presei americane, divorţul dintre Mel şi Robyn Gibson, finalizat anul trecut, este unul dintre cele mai costisitoare din istoria Hollywoodului.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.