VIDEO FOTO Seară incendiară la concursul celor mai frumoase busturi din Sibiu. Interzis Minorilor!

299

Aglomerație mare noaptea trecută într-un club din Sibiu. Aproximativ 20 de tinere s-au înscris în cursa pentru cel mai frumos bust. Până la urmă în finală au ajuns cinci concurente care s-au bătut pentru premiul cel mare în valoare de 500 de euro.

Participantele au avut de trecut de o preselecție, iar în finala avută loc mult după miezul nopții, au rămas cele mai bune. Au urmat trei probe la care fetele și-au etalat talentul și la dans și asta spre satisfacția publicului prezent, care a savurat la maxim fiecare moment.

Toate participantele au mărturisit că e prima dată când se înscriu la o astfel de provocare. Chiar dacă au avut emoții, până la urmă, la final concurentele au scăpat de inhibiții și s-au bucurat de experiența avută.[nggallery id=970]

Organizatorii spun că Miss Bust Sibiu va continua și în anii care urmează și asta tocmai pentru că evenimentul de noaptea trecută a avut succes, iar clienții s-au arătat mulțumiți de show-ul de care au avut parte.

Premiul cel mare a fost de 500 de euro și a ajuns la o domnișoară originară din București.

Petrecerea s-a încheiat târziu în noapte cei prezenți în clubul unde a avut loc concursul, dansând până în zori alături de concurentele participante.410″ frameborder=”0″>Your browser does not support iframes.

INTERZIS TINERILOR CU VÂRSTA MAI MICĂ DE 18 ANI

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. George scrie

    a fost senzatieeeeeeeeeeeeeeeee

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.