Agentul șef Ioniță Florin din Mediaș a dat un avertisment unui părinte din oraș pentru că fiul său a tulburat liniștea publică cu jocurile copilăriei. Părinții copilului au rămas uimiți când au primit în mână procesul verbal.

O familie din municipiul MEdiaș a fost sanctionata de catre politistul care s-a deplasat la locuinta acestora pentru un motiv uluitor.

“S-a constatat ca nu a luat masuri de supraveghere a fiului minor care prin “JOCURILE COPILARIEI” tulbura linistea si ordinea publica a locatarilor”, se mentioneaza in procesul verbal intocmit de omul legii.

Potrivit “amendatului”, copilul nu facea altceva decat sa se joace cu masinutele prin casa. In procesul verbal, agentul mentioneaza ca s-a incalcat Legea 61/91 Art 3 pct 33.  Care sanctioneaza: “neluarea de catre parinti sau de catre persoanele carora li s-a incredintat spre crestere si educare un minor in varsta de pana la 16 ani sau care au in ingrijire un alienat ori debil mintal a masurilor necesare pentru a-l impiedica de la fapte de vagabondaj, cersetorie sau prostitutie”.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu