Distribuirea ajutoarelor de la UE continuă la Sibiu. Marți se dă câte un litru de ulei

98

De marţi se distribuie câte un litru de ulei. De marţi, 12 februarie, Serviciul Asistenţă Socială va distribui câte un litru de ulei fiecărui beneficiar înscris pe listele iniţiale şi suplimentare.

Este vorba de o cantitate totală de 11 tone de ulei primită de Serviciul Asistenţă Socială la începutul campaniei de distribuire. Această cantitate nu era însă suficientă pentru ca toţi beneficiarii să primească cei 7 litri de ulei prevăzuţi, astfel că serviciul abilitat a decis să aştepte livrarea cantităţilor totale solicitate Consiliului Judeţean.

Dată fiind situaţia prezentă, Serviciul Asistenţă Socială a obţinut avizul pentru a distribui totuşi câte un litru de ulei fiecărui beneficiar.

Începe distribuirea alimentelor pentru persoanele de pe listele suplimentare

De marţi, 12 februarie, va începe livrarea alimentelor către persoanele aflate pe listele suplimentare, adică 624 de beneficiari. Aceste persoane au intrat în una dintre categoriile de beneficiari după data alcătuirii listelor iniţiale.

Până în prezent au ridicat alimentele disponibile în stoc un număr de aproximativ 6.500 de beneficiari din totalul de 10.346 de persoane înscrise pe listele iniţiale.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.