Carnaval la Palatul Brukenthal din Avrig. Vezi când!

174

Oranjeria de la fosta Reşedinţă de vară a baronului Samuel von Brukenthal din Avrig (Preventoriul) va găzdui sâmbătă, 16 februarie, începând cu ora 18.00, primul carnaval din acest an.

Pentru câteva ore bune, prinţi şi prinţese, baroni şi baronese, servitori şi cameriste, precum şi alte personaje venite din vremurile de demult, se vor întoarcela Avrig, în sălile Oranjeriei singurului complex baroc de asemenea importanţă şi complexitate din întreaga ţară, pentru a participa la „Carnavalul Iernii”, evenimentul monden al acestui început de an.
Cei ce vor răspunde invitaţiei organizatorilor, vor beneficia de un meniu special, muzică bună, tombolă cu multe suprize şi multă distracţie, toate aceste ingrediente fiind garanţia unui sfârşit de săptămână extrem de reuşit.
Costumaţia de carnaval este obligatorie, iar pentru cei ce nu au ales încă cea mai potrivită mască şi ce personaj vor întruchipa, organizatorii oferă posibilitatea închirierii costumului direct de la locul de desfăşurare al evenimentului.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.