Unul dintre cei mai iubiti interpreti de folcor din Romania a povestit in emisiunea “De suflet”, difuzata de Pro TV International, despre o iubire pierduta la Sibiu si regasita la Bucuresti dupa trei decenii, anunta cancan.ro

O poveste de dragoste care iti face pielea de gaina! Asa s-ar traduce scurta relatare a unor amintiri dezvaluite de cantaretul Gheorghe Turda despre o iubire imposibila traita in urma cu 30 de ani. Atunci s-a indragostit de Lucia Lazar, la acea vreme o studenta frumoasa pe care n-aveai cum s-o scapi din ochi.

“Eram in marele ansamblu Rapsodia Romana, la Sibiu, in 1980, iar la cabina a venit Lucia sa-mi ceara un autograf si, bineinteles, s-a tinut pe langa mine. Nu m-a lasat pana nu i-am dat o fotografie cu autograf”, isi aminteste folcloristul. Iar partenera sa de viata intervine.

“Eu ieseam dintr-o cabina si el a a aparut el inalt, frumos, cu ochii albastri, cu un zambet irezistibil… Cine nu s-ar fi indragostit de o asa frumusete de barbat. Si oricum, il stiam de la televizor. I-am cerut un autograf si el a scos dintr-o straita o fotografie cu Dolanescu. A zis ca nu mai are poze cu el, doar una, la care tine foarte mult. Mi-a dat-o, am pastrat-o, mai ales ca era si un numar de telefon”, povesteste doamna Lucia in emisiunea moderata de Dana Rogoz.

Aceasta isi aduce aminte si de alte picanterii din prima lor relatie, cand se iubeau pe furis. “Eu locuiam intr-un camin studentesc, si atunci s-a legat o poveste. El venea la Sibiu mai pe sest, mai cu spectacole, si a tinut asa vreo cinci-sase luni, dupa care s-a stins de la sine. El era casatorit, eu aveam vreo 18-19 ani”, mai completeaza doamna Lucia.

Ulterior si ea s-a casatorit, iar Gheorghe Turda si-a continuat viata de familie. Dupa 30 de ani s-au revazut si au inceput sa se iubeasca din nou ca in prima zi.
“L-am vazut la televizor, trecuse printr-o drama si m-am gandit ce-ar fi daca-l caut. La un spectacol l-am asteptat cu un aranjament de flori…Si am luat-o de la capat.

Interpretul Gheorghe Turda a anuntat pe parcursul interviului ca anul acesta pregateste lansarea unei carti autobiografice.

Sursa: can can

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Comentariu