De luni, 18 februarie, alte şantiere din oraş se redeschid.

Pe strada Lungă lucrările vor fi reluate pe tronsonul dintre străzile Popa Şapcă şi Înfrăţirii. În primă fază circulaţia va fi deviată pe o singură bandă. Pentru a executa reparaţiile şi pe a doua bandă, circulaţia va fi ulterior închisă pe acest tronson, fiind deviată pe strada Câmpului, Înfrăţirii şi Reconstrucţiei. Lucrările pe acest tronson vor fi finalizate în aproximativ două săptămâni.

Pe strada Hipodromului echipele de lucru vor executa reparaţii pe tronsonul dintre străzile Mirăslău şi Oituz. DPC va turna şi pe acest tronson un nou strat de piatră spartă şi un nou strat asfaltic şi va monta noi borduri. Lucrările vor fi finalizate până la sfârşitul lunii aprilie.

Pe strada Lebedei încep lucrările de modernizare a reţelei de canalizare. De luni, 18 februarie, constructorul va închide această stradă traficului, accesul fiind permis doar locatarilor. Traficul va fi redeschis la sfârşitul lunii martie, când se estimează că se vor încheia aceste lucrări.

Şi lucrările la reţeaua de gaz pe Aleea Geniştilor continuă, pe un segment situat între Aleea Geniştilor şi strada Luptei, inclusiv ieşirea spre strada Nicolae Iorga. Lucrările vor fi încheiate în aproximativ 30 de zile, în această perioadă traficul fiind restricţionat.

 

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

5 Commentarii

Comentariu

  1. Sa ne explice Gilu cum stau lucrurile cu aranjatul strazilor,ca sa ne luminam.Doar suntem in Uniunea Europeana,noi,el a ramas nostalgic comunist cu action dupasistemul PILELOR.Sa-i fie rusine,e un NIMENI in Europa.Un nimic in ploaie.