Lucrările la reţelele de apă şi canalizare se află la jumătatea graficului

0 66

Implementarea proiectului „Extinderea şi reabilitarea reţelelor de alimentare cu apă şi apă uzată din municipiul Sibiu şi  comuna Şelimbăr”, finanţat pe POS Mediu se află la jumătate. Lucrările din cadrul acestui proiect au început la jumătatea lunii mai 2012 şi au ca termen de execuţie luna august 2014.

Lucrările de modernizare a reţelelor de apă sunt realizate în proporţie de 50 %. Din totalul de 43 de străzi incluse în acest proiect, lucrările au fost finalizate pe străzile Privighetorii, Agârbiciu, Dobârca, Iazului, Cindrel, Sibiel, Şoimului, Aleea Şoimului, Şureanu, Calea Poplăcii şi pe străzile E şi F din Viile Sibiului.

Lucrările sunt în curs de desfăşurare pe strada A din Viile Sibiului, pe strada Iezerului, strada Poiana, strada Theodor Mihaly, strada Rozdeşti, strada Oţelarilor şi zona de blocuri de pe strada Oţelarilor şi strada Octavian Goga. Aceste lucrări vor fi finalizate în perioada februarie –aprilie 2013.

În următoarea perioadă (primul semestru al anului 2013) vor intra în lucru încă opt străzi pentru modernizarea reţelei de apă: Negoveanu, Muncel, străzile B şi D din Viile Sibiului, Onceşti, Aron Pumnul şi zona Calea Cisnădiei – Plugarilor.

Lucrările de modernizare şi extindere a reţelei de canalizare prevăzute în acest proiect pentru 44 de străzi din municipiul Sibiu sunt realizate în proporţie de 45%. Acestea sunt încheiate pe străzile Bănciulescu, Mărdărescu, Mărăcineanu, Anatole France, Măgheranului, Cuptorului, Fabricii, Gheţăriei, Şerbota, Lungă, Oslo, Oslo – Ţiglarilor, Ţiglarilor, Aleea Buia şi Aleea Mihai Viteazu.

Constructorul lucrează în această perioadă la canalizare pe străzile A, E şi F din Viile Sibiului, strada Călan, strada Ecaterina Varga şi strada Octavian Goga.

Pentru următoarele şase luni sunt planificate lucrări de reabilitare şi extinderea a reţelei de canalizare pe străzile Toamnei, Vasile Cârlova şi Solidarităţii.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.