Pe alte patru străzi se reiau lucrările. Vezi care sunt acestea

0 123

Pe Calea Cisnădiei lucrările vor fi reluate pe tronsonul dintre strada Nicolae Iorga şi strada Gheorghe Dima. Din data de 21 februarie acest tronson a fost închis circulaţiei până la data de 1 august. Traficul de pe strada Nicolae Iorga se va îndrepta obligatoriu la dreapta pentru a ajunge pe strada Lămâiţei. Şi pe acest tronson al străzii vor fi reabilitate reţelele de apă şi canal, structura rutieră, trotuarele, parcările şi spaţiile verzi.

Şi lucrările pe strada Turnului vor fi reluate. Tronsonul dintre strada Cibinului şi strada Valea Mare s-a reintrat în lucru din data de 20 februarie. Până la sfârşitul lunii aprilie vor fi executate lucrări la reţele şi drum, fără a opri însă circulaţia. Decizia executării lucrărilor pe acest tronson sub trafic a fost luată pentru că zona pieţei agro-alimentare Cibin este extrem de aglomerată.

Din data de 1 martie va reintra în lucru şi tronsonul dintre strada Valea Mare şi Victor Tordăşanu, lucrările pe această porţiune urmând să fie finalizate până la sfârşitul lunii mai. Acest tronson va fi închis circulaţiei, care va fi deviată pe strada Târgul Vinului.

Strada Teodor Mihaly va intra în reparaţii din 25 februarie, circulaţia fiind închisă pe această stradă până în data de 15 mai. DPC va executa reparaţii ale carosabilului şi trotuarelor, acestea fiind necesare datorită intervenţiilor la reţeaua de gaz, dar şi la reţeaua de apă.

Şi lucrările pe strada George Topârceanu vor fi reluate din data de 4 martie. Pe această stradă au fost executate deja lucrările la reţele, urmând să se efectueze săpătura generală. Constructorul va turna apoi straturile rutiere. Termenul de finalizare al acestei lucrări este 1 iulie.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.