Harlem Shake zguduie Sibiul. Mii de dansatori se întâlnesc în Piaţa Mare

0 145

Trend-ul Harlem Shake a luat o amploare neaşteptată, în numai câteva zile. După ce elevi ai şcolilor din sibiu au dansat pe băncile clasei în care învaţă, tineri şi-au transformat camera în studio de dans sau cimitirul într-un loc pentru promovarea lui Dracula, Piaţa Mare se va tzransforma sâmbătă în cel mai mare loc în care s-a dansat Harlem Shake în România.

„Adunarea”iubitorilor de Harlem Shake s-a dat pe Facebook. Astfel, sâmbătă, de la ora 15, în Piaţa Mare, sunt aşteptaţi peste 1000 de dansatori Harlem Shake. Trebuie să se îmbrace în cele mai trăznite costume, şi neapărat, să nu întârzie, aşa cum este stipulat şi în regulile adunării, postate pe Facebook:

Regulile Harlem Shake:
1. Don’t be late. La 15:00 sa fii in Piata Mare.
2. !!!!! Dress up for the occasion!!!! Ia-ti cel mai traznit costum la care te poti gandi, cu cele mai nebune accesorii…totul e permis; de la baloane, sabi, cuti, sepci, masti, ochelari, saci, pelerine, umbrele..pana la pepeni, struguri, morcovi :)) costumele cele mai creative vor fi premiate (cu admiratia tuturor).
3. Sibiul fiind Capitala Bunelor Maniere semnele obscene, scenele de nuditate, injuraturile si alcoolul sunt interzise!!
4. Dance like there’s no tomorrow.
5. Enjoy 😀

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...