UPDATE VIDEO Crimă macabră la Hunedoara. Un om de afaceri ȘI-A ÎMPUȘCAT SOȚIA și s-a SINUCIS

196

Două persoane, un bărbat şi  o femeie, au fost descoperite împuşcate cu o armă de vânătoare, duminică dimineaţă în Hunedoara. Potrivit cotidianului Glasul Hunedoarei, prima a fost găsită femeia, împușcată  în maşină, pe o stradă din centrul oraşului. Ulterior, anchetatorii l-au găsit şi pe bărbat la câteva străzi mai departe.

Este vorba de omul de afaceri hunedorean Tiberiu Stan, în vârstă de 55 de ani care şi-a împuşcat fosta soţie, Ligia Mara, în vârstă de 44 de ani de profesie medic urolog. După ce a împușcat-o pe femeie cu arma de vânătoare pe care o deţinea legal, bărbatul s-a sinucis. Tiberiu Stan a lăsat un bilet de adio în care şi-a justificat crima şi sinuciderea. „Numai aşa, prin gestul acesta pot avea şi copiii mei acces la banii pe care i-am făcut toată viaţa“, a scris Stan în scrisoarea de adio.

Omul de afaceri avea patru copii din alte două căsnicii. Tiberiu Stan, soţul doctoriţei ucise, era vânător, iar apropiaţii susţin că deţinea mai multe arme, având permis de portarma. Rudele femeii au declarat că Ligia Mara le-a împărtăşit în repetate rânduri că îi era teamă de bărbatul ei care o ameninţase de mai multe ori că o va împuşca. „Mi-e frică să merg şi pe stradă, să mă duc la biserică. Mi-a zis că într-o zi o să mă împuşte“, le-a mărturisit recent femeia rudelor sale.
Apropiaţii bănuiesc că astăzi dimineaţă doctoriţa mergea chiar la biserică atunci când a fost împuşcată. Femeia ieşise din bloc, se urcase în maşină şi a fost împuşcată prin parbriz de către fostul ei soţ. După crimă, Stan s-a urcat în maşina lui, a mai mers câteva străzi şi s-a sinucis cu aceeaşi armă.


Cei doi, Ligia Mara şi Tiberiu Stan , s-au căsătorit în urmă cu patru ani, iar acum şase luni au divorţat. Apropiaţii susţin că scandalurile se ţineau lanţ în familia lor, din cauza geloziei, dar şi a banilor pe care cei doi i-au făcut împreună. Soţii Ligia Mara şi Tiberiu Stan au deschis o clinică de urologie în Hunedoara, care era condusă de femeie. În paralel, soţul ei avea numeroase afaceri, însă la mai multe dintre ele a fost nevoit să renunţe în ultimii ani din cauza crizei şi a datoriilor. Tiberiu Stan a avut două baruri, unul la Deva, pe care l-a închis, şi unul la Hunedoara.
Cotidianul Glasul Hunedoarei scrie că bărbatul a investit bani foarte mulţi în afaceri imobiliare, construind la Deva un complex imobiliar. Şi la acest business a fost nevoit să renunţe din cauza datoriilor.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.