VIDEO Anchetatorii despre plasarea de microfoane în locuința familiei Rădoaie din Sibiu: ”A fost legală”

0 159

Procurorii care se ocupă de cazul jandarmului ucis în mai 2012, în fața consulatului german din Sibiu spun că înregistrările ambientale făcute în locuința soților Rădoaie s-a făcut în condiții perfect legale.

Astfel amplasarea unui microfon sub patul matrimonial, care afost descoperit de familia de fosti pompieri din Sibiu, s-a făcut conform legii. Sustin ca erau ascultati de Serviciul Roman de Informatii. Aparatura pusa sub pat trebuia sa surprinda o marturisire a barbatului ca ar fi ucis un om.

Procurorul Ioan Boțoc spune că aceste înregistrări ambientale au fost efectuate în mod total justificat. ”Prea multe lucruri nu vă putem spune deoarece este o anchetă în derulare. (..) Activitățiile efectuate. Deci înregistrările au fost efectuate în condițiile legii. Zicem noi justificat. La momentul potrivit o să facem comunicările de rigoare. Nu vă pot spune decât atât! Că s-au desfășurat în condițiile legale. Cu respectarea tuturor normelor de procedută. Categorig (a existat mandat de interceptare). Nu intrăm în detalii. Întrebare: Au rămas în cercul de suspecți și după evaluarea ADN-ului? ADN-ul nu este încă finalizată expertiza în cazul lor”, a spus Boțoc.

video

Procurorii au mai confirmat că în cazul jandarmului ucis în fața Consulatului Germaniei din Sibiu au fost audiate de zeci de persoane audiate. În peste 20 de cazuri s-au făcut și expertize de ADN.

CITEȘTE ȘI: Un sibian acuză SRI-ul că i-a montat microfoane în casă pentru a îi pune în spate crima jandarmului de la Consulat

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...