Calea Poplăcii se închide pe o nouă porţiune

0 163

Din data de 4 martie se închide traficului un nou tronson din Calea Poplăcii, cel dintre strada Avrig şi Piaţa Tălmaciu. Tronsonul va fi închis traficului pentru o perioadă de aproximativ 3 luni, perioadă în care şi rutele Tursib vor fi deviate.

În paralel se lucrează şi pe strada Cristianului pentru cuplarea reţelei de canalizare de pe Calea Poplăcii cu reţeaua principală. Pentru executarea acestor lucrări, urcarea pe panta Cristianului se face pe o bandă, coborârea făcându-se pe strada I. C. Drăguşanu.

De asemenea, din data de 4 martie echipele de lucru ale DPC vor fi prezente în Piaţa Aurel Vlaicu unde vor fi amenajate noi locuri de parcare în zona clădirii de birouri şi va fi mutată trecerea de pietoni din faţa clădirii. De asemenea un tronson al străzii Viitorului va fi închis joi, 28 februarie pentru montarea liselor care mărginesc carosabilul de lângă malurile Cibinului. Vor fi efectuate lucrări şi pe ultimul tronson al străzii Hipodromului, cel dintre strada Mirăslău şi strada Oituz. Acesta va fi închis traficului din data de 4 martie până la sfârşitul lunii aprilie, circulaţia fiind deviată pe strada Mirăslău.

Şi lucrările de extindere şi reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare se reiau. Din data de 4 martie până în data de 22 aprilie, constructorul va lucra pe străzile Teodor Mihaly, Poiana şi Rozdeşti la căminele de vizitare. Lucrările nu necesită închiderea traficului.

Societatea de gaz îşi va continua lucrările la reţele în zona Hipodromului – Oituz – Mărăşti, dar şi în Parcul Sub Arini şi strada Mihail Sebastian. Aceste lucrări vor fi realizate în perioada 4 – 30 martie. Pe strada Mihail Sebastian nu va fi necesară închiderea traficului.

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.