S-a inaugurat primul Orange Care Center din Sibiu

0 177

Primul Orange Care Center din Sibiu funcţionează deja la numărul 41 pe nicolae Bălcescu.  Center-ul va fi deschis în timpul săptămânii de la ora 8:30 până la 19 :30, şi sâmbăta între orele 9-16

Serviciile oferite de Orange Care Center Sibiu sunt disponibile tuturor, indiferent dacă sunt sau nu clienţi Orange şi indiferent de tipul de telefon pe care îl deţin. În cadrul acestui centru cei interesaţi pot beneficia de o gamă largă de servicii de la reparaţii, setări, instalări şi upgrade-uri de soft pe loc până la transfer de conţinut.

Toate activităţile au loc într-o zonă deschisă, astfel încât clienţii pot vedea cum lucrează specialiştii Orange cu aparatele lor. Reparaţiile telefoanelor în punctele Care Center se fac pe loc în peste 70% din cazuri, iar timpul de aşteptare este de maxim o oră. În cazul în care telefonul nu poate fi reparat pe loc, Orange oferă temporar un alt telefon până la soluţionarea problemelor.

Începând din anul 2010 Orange a deschis în România 7 puncte Care Center pentru asistenţă rapidă şi service pentru defecţiuni uşoare ale telefonului.

Mai multe detalii pe http://www.orange.ro/orangecare/care-center/ .

 

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.