VIDEO – FOTO: Un bărbăt s-a aruncat în fața trenului lângă spitalul de psihiatrie de pe Bagdazar

0 154

Moarte cruntă pentru un bărbat de aproximativ 50 de ani din Sibiu. Omul pare că s-a aruncat în fața unui tren Interegio ce circula de la  Sibiu spre Mediaș, în apropiere de spitalul de psihiatrie din oraș. Acesta a murit pe loc.

Accidentul s-a produs la câteva minute de la plecarea trenului din gara Sibiu. Mecanicul a folosit semnalele de avertizare sonoră la o trecere de cale ferată semnalizată cu barieră. Când a a ajuns  în dreptul acesteia un bărbat a fost lovit în plin și târât mai bine de 50 de metri. Cei din tren spun că nu au simțit decât o frână scurtă în momentul impactului.

”Ce să vedem. Am văzut doar când faza era petrecută. Momentul accidentului nu l-am văzut. Am văzut doar la câteva minute după ce fapta era deja consumată. După câte au spus persoanele care au fost aici se spune că ar fi stat undeva ghemuit acolo și s-ar fi aruncat, dar ceva confirmat nu știu. Eu veneam din zona respectivă. Se auzea șuierând trenul”, a spus un martor prezent la eveniment.

”A pus frână și atât. Nu știu mai mult. A pus doar o frână și atât. Habar nu am. Nu ne-am speriat. Am crezut că a omorât o pisică..!” au spus câțiva călători din tren.[nggallery id=986]

S-a sinucis

Din primele cercetări polițiștii spun că ar fi vorba de o sinucidere și că mecanicul de tren nu a mai putut face nimic, bărbatul decedând practic pe loc. Bărbatul nu a lăsat asupra sa niciun bilet de adio.

”În urma incidentului care a avut loc din declarațiile avute de la mecanic, se pare că s-au dat semnale de atenționare. S-au luat măsuri de frânare, dar nu s-a putut evita impactul. Persoana implicată, din proprie inițiativă, și-a pus capăt zilelor. Nu știm de ce a decis să facă lucrul acesta”, spune Cristi Geană, de la depoul CFR Sibiu.

Circulația feroviară între Sibiu și Copșa Mică a fost întreruptă preț de mai bine de o oră. Și traficul rutier pe strada care traversa  calea ferată a fost complet închis tot pentru o oră.

video

Video: Noise Media

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...