Vlad Chiriches a declarat ca pentru jucatorii liderului Ligii I ar trebui sa fie o placere ca au ocazia sa evolueze impotriva detinatoarei Ligii Campionilor, Chelsea Londra.

“La Chelsea sunt jucatori de valoare, care joaca la un nivel ridicat de foarte multa vreme. E si o diferenta intre a juca in Anglia si a juca in Romania. E frumos ca jucam cu o echipa importanta din Europa si trebuie sa fie o placere pentru noi. Cu siguranta este cel mai important meci din cariera mea, mai ales ca jucam cu detinatoarea Ligii. De la Chelsea imi place David Luiz”, a spus Chiriches.

Vlad Chiriches a afirmat ca singura diferenta intre Chelsea Londra si Ajax Amsterdam o reprezinta experienta. “Chelsea este o echipa cu mai multa experienta decat Ajax. Ca joc, nu sunt diferite”, a completat Chiriches, care nu este ingrijorat de starea gazonului de pe Arena Nationala.

Steaua intalneste joi 7 martie, pe Arena Nationala din Bucuresti , formatia Chelsea Londra, intr-o partida contand pentru prima mansa a optimilor de finala ale Ligii Europa. Returul va avea loc in 14 martie, la Londra.

…read more
Citește mai departe: sportfacebook  twitter

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu