Noua ediţie “MasterChef” a început cu o rețetă surpriză pentru juriu: ficat de ştiucă în file de zargan cu piure de ciulini de baltă şi sos de usturoi.

Oana Răzvan, în vârstă de 27 de ani, le-a dat o lecţie celor trei juraţilor şi a reuşit să îi uimească în momentul în care s-a prezentat cu un ficat de ştiucă în file de zargan cu piure de ciulini de baltă şi sos de usturoi. Cei trei juraţi au recunoscut că nu au mâncat niciodată aşa ceva.

“Este prima dată în viaţa mea când aud şi mănânc aşa ceva. Câte lucruri avem în ţară şi noi habar nu avem. Asta e o lecţie pentru noi”, i-a spus Sorin Bontea concurentului.

Un alt concurent i-a făcut pe juraţi să râdă cu lacrimi. Pham Hoang Nhat, pentru prieteni Nini, în vârstă de 22 de ani, este din Vietnam, a venit la facultate în Bucureşti, dar nu vorbeşte foarte bine româna.

Când a fost întrebat de ce a venit la “MasterChef”, concurentul a răspuns “Ca să iau sosul”. Cei trei juraţi au gustat din preparatul său, o ruladă de tăiţei prăjiţi cu carne de vită şi ouă pe care au găsit-o foarte bună şi i-au permis să meargă mai departe.

VEZI CUM ŞI-A PREZENTAT PREPARATUL CONCURENTUL DIN VIETNAM

Un moment neaşteptat a fost oferit de Mardaru Petrică, un concurent care a ţinut să le arate juraţilor că este în stare să facă orice pentru a obţine şorţul.

Acesta a dat curs provocării juraţilor de a mânca tot din farfurie. Absolut tot! Sub privirile uimite ale celor trei chefi, acesta a înfulecat tot preparatul din farfurie, ba mai mult chiar şi beţişorul.

“N-am văzut un concurent mai cuncurent ca tine”, i-a spus chef Scarlatescu în clipa în care a văzut farfuria goală.

VEZI AICI DEMONSTRAŢIA UIMITOARE DE VOINŢĂ A LUI PETRICĂ

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu