GALERIE FOTO – Super spectacol şi femei frumoase la Miss Bikini Arena Platoș. Dani Oţil a „încălzit” atmosfera

250

Un inedit concurs a avut loc sâmbătă la Arena Platoș. 17 concurente au ignorat temperatura de afară și și-au demonstrat abilitatea pe schiuri sau snowboard-uri îmbrăcate în costume de baie (întregi sau din două piese).

Probele de slalom ușor s-au desfășurat pe pîrtia D.Publicul a fost impresionat în mod special de către decana de vîrstă a concursului, în vîrstă de 75 de ani, ce a demonstrat că, atunci cînd există pasiune și dragoste de viață și de sport, totul este posibil.

Concursul a fost cuprins din patru probe. Concurentele au pornit doua cate doua, intr-o proba de slalom paralel cronometrat.

Ajunse la finish, fiecare dintre ele trebuia sa umfle trei baloane, sa le prinda pe un suport cu pioneze si apoi sa le sparga, cu sageti de darts. In fata juriului, pentru cea de-a treia proba, concurentele au raspuns unei intrebari cheie din partea MC-ului Dani Otil iar apoi, la final, fiecare a primit cate un cuvant pe care a trebuit sa il mimeze iar juratii sa il recunoasca. [nggallery id=988]

Fiecare proba a fost punctata in parte, iar la final, locul I i-a revenit lui Sigrid Freinademetz, Cristina Badiu s-a clasat pe locul II iar locul III a fost impartit intre Cristina Litianu si Teodora Barsan. „Cine a meritat acest premiu nu cred ca sunt eu, sunt fetele care au avut curajul sa vina astazi aici si nu „gainile” care au ramas acasa. Si pentru asta vreau sa impart premiul cu toate fetele care au participat la concurs”, a spus imediat dupa aflarea rezultatului Sigrid Freinademetz

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.