UPDATE Un jandarm din Sibiu a fost agresat în timpul unei misiuni

0 138

Conflictul dintre trei persoane din Avrig nu doar că nu s-a stins la apariţia unei echipe chemată să aplaneze cearta, dar s-a extins şi asupra jandarmului care însoţea poliţistul.

Un bărbat din Avrig a sunat la 112 anunţând că doi bărbaţi, tată şi fiu, au intrat în locuinţa, l-au ameninţat şi l-au agresat fizic.

La locuinţa bărbatului au ajuns un poliţist, însoţit de un jandarm. Comportamentul violent al celor doi nu s-a schimbat, fiind la fel de violenţi. Poliţistul şi jandarmul au încercat să oprească cearta şi să-i imobilizeze pe cei doi. În acel moment unul dintre ei a pus mâna pe o bâtă şil-a lovit pe jandarm peste antebraţ.

Oamenii legii i-ai chemat în ajutor pe cei de la Serviciul pentru Acţiuni speciale şi cei doi agresori au fost încătuşaţi, iar acum sunt cercetaţi pentru violare de domiciliu, lovire sau alte violenţe şi ameninţare.

În cceea ce priveşte agresiune săvâşită asupra jandarmului, cercetările au fost preluate de către procurorul competent din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig.

UPDATE:Cei dpoi agresori sunt cercetaţi în libertate.

După ce au fost reţinuţi pentru 24 de ore, cei doi învinuiţi au fost prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă, fiind dispusă împotriva lor măsura interdicţiei de a părăsi localitatea de domiciliu pe o perioadă de 30 zile.

Cercetările în acest caz sunt continuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Avrig şi procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.