Ovidiu Gant impotriva lui Nita prin Victor Ponta. Vezi declaratia politica a deputatului FDGR

0 111

Ovidiu Gant, deputat FDGR de Sibiu, se opune propunerii de a muta Romgaz-ul si Transgaz-ul de la Medias la Bucuresti. A considerat ca cea mai buna cale este o declaratie politica publica, declaratie pe care o puteti citi integral:                        

„Declaraţia mea politică de astăzi se intitulează „Opriţi-l pe domnul Niţă!” şi se doreşte a fi un apel la adresa domnului Prim-ministru Victor Ponta de a-l stopa pe ministrul delegat pentru Energie, domnul Constantin Niţă, de a transfera sediile Romgaz şi Transgaz de la Mediaş la Bucureşti.

Domnule Prim-ministru, demersul domnului Niţă nu are niciun fundament economic, presupune cheltuieli inutile, pune în pericol situaţia locurilor der muncă din Mediaş, dezvoltarea întregii regiuni şi nu poate fi făcut după bunul plac al unui ministru.

Am ascultat la Academia Română discursul dumneavoastră referitor la regionalizare şi decentralizare. Sper din tot sufletul să realizaţi tot ce aţi amintit în acest discurs cu caracter programatic.

Dacă acestea sunt intenţiile dumneavoastră voi fi unul dintre susţinătorii dumneavoastră fervenţi în realizarea obiectivelor descentralizării şi regionalizării. În acest context însă, intenţia domnului Niţă contravine flagrant direcţiei politice a Guvernului dumneavoastră, însemnând o nouă concentrare la Bucureşti a unei activităţi în desfăşurare la Mediaş cu foarte bune rezultate.

Poate ar fi util să-i explicaţi şi domnului ministru Niţă, ca membru al cabinetului dumneavoastră, ce înseamnă descentralizare, că nu doriţi centralizarea suplimentară şi să dispuneţi stoparea demersului iniţiat de către domnul Niţă referitor la Romgaz şi Transgaz.”

 

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...