`Inflatie` de cetateni de onoare: viceprimarul Krech si fotbalistul Cotora, printre cei sase noi nominalizati

0 130

Pentru intreaga activitate dusa in calitate de primar, timp de doua mandate, Johann Krech – actualul viceprimar al Cisnadiei – este nominalizat pentru titlul de Cetatean de onoare al orasului. In sedinta de joi, 16 mai, consilierii locali ai Cisnadiei sunt chemati sa aprobe sau respinga acordarea acestui titlu. Numele lui Krech (foto) este continuat, pe ordinea de zi a sedintei forului legislativ local, de alte cinci nume, toate propuse de asemenea pentru titlul de Cetatean de onoare. Printre acestea este si Lucian Cotora, fotbalistul lui Inter Sibiu, plecat ulterior si la Dinamo si nascut in 1969 la Cisnadie. Lui Cotora ii este propus acest titlu pentru ` intreaga activitate desfasurata in domeniul sportiv.
Potrivit ordinii de zi a sedintei Consiliului local Cisnadie – publicata de agenda-cisnadianului.ro, ceilalti patru `nominalizati` sunt scriitoarea de carti pentru Karin Gundisch, pictorul Marcel Bunea (pentru activitate artistica), Oswald Melzer (fost consilier judetean, pentru activitate sportiva) si, respectiv, Ioan Precup, cel care a organizat competitii sportive pentru fostul FC Cisnadie.

Cisnadia are, pana acum, peste 20 de cetateni de onoare. In noiembrie 2004, printr-o singura hotarare, acest titlu a fost acordat tuturor fostilor primari, alesi dupa 1989: Mihai Gheorghe, Roberto Dietrich, Adrian – Doru Cristea si

Citește mai departe pe: www.turnulsfatului.ro

facebook  twitter

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.