Mihai Răzvan Ungureanu se vede joi cu Iohannis la Sibiu

0 68

Partidul Forţa Civică, filiala Sibiu, a anunțat azi prezenţa la Sibiu a preşedintelui partidului, domnul Mihai Răzvan Ungureanu, cel care va veni să inaugureze în oraș noul sediul Forţa Civică Sibiu, din Piaţa Mică, nr. 13.

În cadrul vizitei la Sibiu, Mihai Răzvan Ungureanu se va întâlni cu primarul municipiului Sibiu, Klaus Johannis. Întâlnirea va avea loc la sediul Primăriei Sibiu, de la ora 10,00 şi are un caracter privat. De la ora 13,00, preşedintele partidului Forţa Civică va avea o întâlnire cu studenţii Facultăţii de Ştiinţe Politice, Relaţii Internaţionale şi Studii Europene, în incinta Facultăţii de Drept, urmată de participarea la două emisiuni televizate, la posturile Antena 1 Sibiu (ora 15,00) şi TV Eveniment Sibiu (ora 14,00).

De la ora 17,00, la sediul Forţa Civică Sibiu, Mihai Răzvan Ungureanu se va întâlni cu membrii şi simpatizanţii partidului, iar de la ora 18,30, la restaurantul Ciao Italia va avea loc o întrevedere cu reprezentanţi ai comunităţii oamenilor de afaceri din Sibiu.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.