Sibiul este gazda concursului naţional dedicat poliţiştilor locali din România

0 114

Poliţia Locală din România îşi sărbătoreşte ziua în data de 21 mai, iar pentru a marca această ocazie, Federaţia Naţională a Poliţiştilor Locali din România se întâlneşte la Sibiu.

În data de 16 mai, la ora 19, în sala de consiliu a Primăriei Sibiu va avea loc o şedinţă festivă a Federaţiei Naţionale a Poliţiştilor Locali din România la care va participa şi primarul Klaus Iohannis, preşedintele acestei Federaţii – dl Găzdac Florian şi directorul Poliţiei Locale Sibiu – dl. Adrian Aldea.

În cadrul aceleiaşi manifestări organizate la Sibiu va avea loc în data de 17 mai faza naţională a competiţiei sportive dedicate poliţiştilor locali. La această fază s-au calificat 24 de poliţişti locali din Brăila, Iaşi, Timişoara, Târgu Mureş, Satu-Mare, Bucureşti, Sighişoara şi Slobozia. Concurenţii vor fi supuşi unor probe de tir individual şi pe echipe, şah şi tenis de masă.

Concursul de tir se va desfăşura în poligonul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu, iar competiţiile de şah şi tenis de masă se vor desfăşura la Casa Armatei Sibiu.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.