Primăria anunță că avem peste 9.500 de locuri de parcare în Sibiu

0 68

Administrarea eficientă a domeniului public include o componentă foarte importantă: aceea a gestionării locurilor de parcare amenajate. Printr-o gestionare bună a acestor spaţii se asigură în acelaşi timp şi o ordonare a traficului, degajând arterele cu un trafic intens de maşinile parcate pe lateral, prin dirijarea acestora către parcările zonale.

Cele două parcări mari din zona centrului istoric s-au dovedit a fi o soluţie foarte bună pentru cei care doresc să vină în centru, fapt demonstrat prin încasările obţinute. De la începutul anului şi până în prezent au fost încasaţi 151.740 de leu ca taxă de intrare în Parcarea Cazarma 90 şi 174.254 lei ca taxă de parcare în Piaţa Mică. Şi pentru parcarea de la Piaţa Obor s-au încasat aproximativ 3.800 de lei.

În total, de la începutul anului şi până în prezent au fost vândute tichete de parcare în valoare de peste 120.000 de lei şi abonamente de parcare în valoare de peste 131.991 lei.

Terasele continuă să se deschidă în centrul istoric. În zona centrală sunt deja aprobate şi deschise 43 de terase, suma încasată ca taxă de ocupare a domeniului public cu terase sezoniere fiind de 143.730 lei.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...